ASN Autoschade Winterswijk

Onze diensten

service-img

Montage & demontage

Naast schadeherstel kunt u ook de montage en de demontage van

Lees meer
service-img

Plaatwerk

Dankzij onze modernste apparatuur zorgen wij ervoor dat een

Lees meer
service-img

Voorbewerken

Zodra de onderdelen uitgedeukt zijn kan er voorbewerkt worden. Tijdens

Lees meer
service-img

Technische schade

Als er technische schade aan uw auto is, kan dit

Lees meer
service-img

Auto spuiten

Nadat uw auto vakkundig is hersteld van eventuele schade, wordt

Lees meer

Autoschade?

Heeft u direct schadeherstel nodig voor uw auto? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Veelgestelde vragen over schadeherstel

Als u schade aan uw auto heeft, is uw veiligheid de eerste prioriteit, vooral als er letsel is. Na het zorgen voor uzelf, als uw auto te beschadigd is om te rijden, neem dan contact op met ASN Autoschade Upper Zwolle. Zij zullen u tijdens kantooruren adviseren over de volgende stappen voor de schade aan uw auto.

Om uw schade te melden, neemt u contact op met ASN Upper Zwolle of een van onze vestigingen. Zij zullen, indien nodig, samen met u de schade melden bij uw verzekeringsmaatschappij.

ASN Autoschade Upper Zwolle is gevestigd in Zwolle aan de Voltastraat 21. U kunt ook bij al onze werkplaatsen terecht met uw autoschades. Wij ontzorgen u direct en handelen uw schade op de juiste manier af.

De kosten van autoschade kunnen sterk variëren, afhankelijk van de aard en omvang. Voor een nauwkeurige schatting van de kosten van uw autoschade, is het het beste om direct contact met ons op te nemen.

Geen zorgen, u kunt het schadeformulier hier downloaden. U kunt ook een exemplaar ophalen bij onze vestigingen.

De schadereceptie van ASN Autoschade Upper Zwolle is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 uur tot 17:30 uur.

Het is belangrijk om schade aan uw auto zo snel mogelijk te melden bij uw verzekeraar. Bij ASN Autoschade Upper Zwolle adviseren we u dit idealiter binnen 48 uur na het ontdekken van de schade te doen.

Quick Repair is een voordelige optie voor kleine schadereparaties zoals kleine deukjes, steenslag, ruitreparaties en herstel van bekleding.

Of u gebruik kunt maken van vervangend vervoer tijdens de reparatie hangt af van uw verzekering. Bij ASN Autoschade Upper Zwolle helpen we u graag verder met deze service indien mogelijk.

ASN Autoschade Upper Zwolle is aangesloten bij de Bovag, de brancheorganisatie voor schadebedrijven, en hanteert voor haar diensten en producten de algemene Bovag-voorwaarden. Dit onderstreept onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Bovag-garantie staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de autoschadebranche. Voor meer informatie over Bovag en de specifieke voorwaarden, verwijzen we u graag door naar de website van Bovag.

Bij ASN Autoschade Upper Zwolle repareren we schades voor de meeste verzekeringsmaatschappijen. We kunnen voor u contact opnemen met uw verzekering om de details van de vergoeding verder af te stemmen.

Nee, als u kiest voor schadeherstel voor eigen rekening bij ASN Autoschade Upper Zwolle, dan kunt u later niet alsnog kiezen om de schade te claimen via de verzekeringsmaatschappij.