ASN Autoschade Winterswijk

Over ons

ASN Winterswijk - polijsten

ASN Groep

ASN Autoschade Winterswijk maakt deel uit van de internationale ASN Groep. Wij zijn gespecialiseerd in schadeherstel voor zowel auto’s als bestelwagens van diverse merken.

ASN Winterswijk - Team
Vakmanschap

Onze mensen

Bij ASN Autoschade Winterswijk staat ons enthousiaste team centraal in onze organisatie. Dankzij de ervaring, de expertise en het vakmanschap van onze medewerkers, kunt u rekenen op hoogwaardige dienstverlening. In combinatie met het gebruik van moderne apparatuur kunnen we uw auto optimaal herstellen.

Ultramoderne spuiterij

In onze spuiterij maken we exclusief gebruik van de beste lakken op waterbasis, die tevens milieuvriendelijk zijn. Deze lakken kunnen worden gemengd tot elke gewenste kleur voor het spuiten van uw auto of bedrijfswagen. Dankzij een zorgvuldige voorbewerking kan de lak perfect worden aangebracht, waardoor uw voertuig beschermd is tegen weersinvloeden.

Vestigingen

Overal bereikbaar

Als onderdeel van de Munsterhuis Groep is er altijd een schadevestiging in Oost-Nederland bij u in de buurt. U bent van harte welkom bij een van onze vestigingen. Ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat u weer snel en veilig de weg op kunt.

ASN Winterswijk - Bovag
Altijd vervoer

Optimale service

Wanneer uw auto of bestelwagen wordt gerepareerd, staat er vervangend vervoer voor u klaar. Dankzij onze moderne bedrijfsuitrusting, de garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en onze hoogwaardige service, mogen wij onszelf met trots een officieel BOVAG-garantiebedrijf noemen.