ASN Autoschade winterswijk

Klantenservice

fAQ

Veelgestelde vragen

Schade aan uw auto of bedrijfswagen komt gelukkig niet vaak voor. Indien u vragen heeft over het schadeherstelproces, kunt u terecht op onze online klantenservicepagina. Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen.

Algemeen

Denk eerst aan uw eigen veiligheid, vooral als u letsel heeft opgelopen. Daarna kunt u zich richten op de schade aan uw auto. Als uw auto te beschadigd is om mee te rijden, kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen voor verdere adviezen.

Neem contact op met ASN Autoschade Winterswijk of één van onze andere vestigingen. Zij zullen, indien nodig, samen met u de melding verzorgen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Ons adres is Tinbergenstraat 46, 7102 JL in Winterswijk.

Geen zorgen! Download het formulier hier of haal een exemplaar op bij een van onze vestigingen.

Onze schadereceptie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 12.30 uur.

Schadeherstel

Quick Repair wordt toegepast voor het herstellen van kleine schades, zoals ruitschade, steenslag of beschadigingen aan de autobekleding.

Dit is afhankelijk van uw verzekeringspolis.

Garanties & bepalingen

Voor gedetailleerde informatie over de BOVAG-garantie verwijzen wij u graag naar de officiële website van BOVAG.

In de meeste gevallen worden de reparatiekosten vergoed. Wij voeren reparaties uit voor bijna alle verzekeraars. Ons team kan indien gewenst contact opnemen met uw verzekeraar om deze zaken verder af te stemmen.

Nee, dat is niet mogelijk. Als u ervoor kiest om zelf de kosten te betalen, kunt u deze kosten niet achteraf bij uw verzekeraar claimen.